• ganoderma ganoderma-text EN CHINE, ON LE CONSIDERE
  COMME UNE PLANTE MEDICINALE TRES
  EFFICACE DES MILLIERS D'ANNÉES
  C'EST UNE HERBE QUI N'A PAS
  D'EFFECT SECONDAIRE MEME APRES
  UN USAGE Á LONGUE DURÉE.
  IL AMÉLIORE L'ÉTAT
  GÉNÉRAL DU CORPS, SA CAPACITÉ
  D'AUTOGUÉRISON.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL DE LA PRODUCTION A LA VENTE,
  L'ENSEMBLE DU PROCESSUS EST
  CONTROLLÉ PAR L'ENTREPRISE.
 • ganoderma RENDEZ RÉEL
  VOS REVES AVEC DXN!
  INSISTEZ POUR VOTRE SANTÉ! SOYEZ INDÉPENDANT FINANCIEREMENT! AMÉLIOREZ LA QUALITÉ DE VOTRE VIE! RÉALISEZ-VOUS!
video REJOIGNEZ-NOUS
MAINTENANT!

Ce site appartient à

Biró Anett

Biró Anett

onlinekavezo@gmail.com

Skype: onlinekavezo

 

Inscription à la newsletter

Prénom:

Email:

Information sur les produits
Opportunité d'affaires

Insérez l'image qui apparaît!

captcha
J'ai besoin d'une nouvelle image

Actualités

D'après le chiffre d'affaire de 2015, DXN est classée 24ème plus grande entreprise de la vente directe sur la DSN* Global 100 List.

Blogposts récents

Miért a DXN ganodermás termékeit fogyasztom?

 

ganodermaegeszsegeskaveuzletdxn

 

 

A kávéját megkóstoltam, a kakaóját pedig a kisfiam tesztelte. Azt kell mondjam: szerelem!


Egyáltalán nem érezni semmilyen mellékízt a gyógygomba tartalom miatt, csakis a finom arabica kávé és a tudat, hogy egészséges kávét fogyasztok.


A kakaó pedig egyszerűen isteni!! Nem telik el nap, hogy a kisfiam ne mondaná vágyakozva, hogy "Kéjek egy kisz kokozit!" /=cocozhi/


 

 

Én a 3 az 1-ben kávét iszom, hiszen semmi nem kell hozzá,csak egy kis forró víz.

Gyorsan kész van, nagyon finom és jó hatással van a szervezetemre.


Milyen tapasztalataim vannak a termékekkel?


Szerencsére nem szenvedek semmilyen betegségben, így nem is számítottam különösebb átütő hatásra.

Ám két hét ganodermás kávé fogyasztáa után - vigyázat,most nő dolgok következnek!!! - azt vettem észre, hogy úgy "jött meg", hogy előtte nem voltam egy hétig idegbeteg. Azaz: elmúlt a PMS-em!

Férjem ünnepelt, ne is kérdezd! :D Volt házisárkány, nincs házisárkány!


A másik dolog: Éjszaka jobban alszom és reggelente könnyebben ébredek fel. Ami nekem azért nagy szó, mert rendszerint este még jár az agyam, hogy mi maradt ki a mai napból, mit kell holnap csinálnom,stb-stb...ha a gyerek felkel éjszaka, akkor megint megtörik az alvásom és reggel olyan vagyok, mint a .... khm. Érted. Nem mondom, hogy most kipattanok az ágyból, hanem inkább olyan nyugodtan, szépen, minden gond nélkül telik az ébredésem, egyszerűen nem nyűglődök. És ez szuper érzés!!


A férjem ódzkodott eleinte a ganodermás kávétól  /Mi ez az új hóbort má' meginn' az asszonynál? / Ő amúgy is a "rendes" főzött kávét szereti, stb-stb. jött mindennel, hogy miért nem fogja ezt inni. Mondom: DE! Próbáld ki, hogy csak ezt iszod egy hónapig. Na jó,akkor csak egy hétig. Kipróbálta és amikor elfogyott a doboz kávéja, kétségbeesetten kapkodta a fejét és kérdezte felháborodottan, hogy "Anett, hova tetted a DXN-es kávém??" Elfogyott, szivem, szeretnél? ...


Hát így állunk. Egyszerűen imádjuk a termékeket!


A kisfiam is nyugodtabban alszik, és mi is. Egy kisgyermekes családnál ez megfizethetetlen, remélem tudod. ;) 

 

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

 

dxnszuletesnapganodermakaveuzlet

 

 

Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes anyukák munkaerőpiaci helyzetét gondolom te is ismered, kijelenthetjük, hogy nem kapkodnak utánunk. Egy előnyünk azonban mégiscsak van. Van 3 teljes évünk arra, hogy átgondoljuk a céljainkat és akár teljesen más tevékenységbe kezdve új irányt vegyen az életünk. Kinek adatik ez meg manapság? Én mindenképp élni akartam a lehetőséggel, csak épp ötletem nem volt arra, hogy mihez kezdhetnék. Ha nem sikerül, akkor még mindig megpróbálhatok majd munkát találni...De 3 év, az 3 év.


Kitartóan kutattam a neten, kerestem a lehetőségeket. Ekkor bukkantam Vida Ági Üzletanyu születik c. könyvére, melyben anyukáknak tanít online vállalkozást és karácsonyra ezt kértem a férjemtől. <3


Elolvastam a könyvet és hamarosan nagy homlokracsapás következett! Hát persze! Mi sem testhezállóbb, mint szappant készíteni, hiszen ekcémás kisfiamnál is kizárólag természetes kozmetikumokat használtunk! Megtanultam a szappankészítést és megszereztem a Mesterlevelet is. Ám hiába minden lelkesedés és tudás, ha nincs tőkém egy vállalkozást elindítani. Gyártóműhelyre, raktárra és mindenféle engedélyekre lett volna szükség.


Az utolsó reményemet is elvette, amikor a férjem elveszítette a "biztos" munkahelyét és el kellett költöznünk otthonról. 220 km-re talált ugyanis állást és nem volt választás: vagy szétszakad a családunk, apa messze dolgozik, én pedig otthon maradok egyedül a kisfiammal, vagy pedig együtt költözünk, mindannyian. Nyilván, ezutóbbit választottuk és költözünk. Együtt. Szerencsére kaptunk egy önkormányzati lakást, ahová szépen berendezkedtünk. Mindig igyekszem pozitívan látni a dolgokat, ezért azt gondoltam, hogy biztosan megvan az oka, amiért ennek így kellett történnie. Tehát elfogadtam ezt, de nem adtam fel, tovább kerestem.

Viszont mint kiderült, biztos munkahely nem létezik, és nem lehet, hogy csak apa keresetétől függjön a család sorsa.


Az MLM persze -amitől a hideg rázott -mindig megtalált. Azt láttam, hogy sok pénzt lehet vele keresni. A lehetőség elgondolkodtató volt számomra, de biztos voltam benne, hogy ezt nem tudnám csinálni, mert:

 • se' időm, se' kedvem termékbemutatós "agymosásra", előadásokra járni

 • amúgy sincs senki, aki vigyázzon a kicsire, ha elmennék itthonról

 • de még ha akarnám is, akkor sem tudnék senkinek semmit eladni

 • házalni pláne nem fogok, meg embereket győzködni

 • ki van zárva, hogy bárkit is zaklassak

 • nem akarok beszervezni senkit sehová

 • és az ismerőseimet sem fogom ezzel hívosgatni /le is égne a bőr a képemről/

 • meg amúgy is az MLM-ek rendszere nekem túl bonyolultnak tűnik, és ki tudja mikor lesz ebből nekem pénzem, nem fogok pontokat gyűjteni meg mittoménmicsodákat.


És ekkor jött szembe a DXN Online mlm lehetősége. A terméket már ismertem, de az üzleti oldalát mindig elvetettem.Tudom, hogy sokan ufónak néztek, hogy belevágtam, de ez az a lehetőség, ami ledönti az akadályokat és kitárja a határokat az üzletépítés előtt. Én azért szeretem ezt a munkát, mert:

 • Nem kell hatalmas tőke az elinduláshoz, nincs befektetett pénz

 • Nem kell bemutatókra járnom

 • Nincsenek titkos beszervezések, minden info nyilvánosan elérhető

 • Egyszerűen átlátható a rendszer

 • A dxn-nel az dolgozik, aki minden információt mérlegelve a saját döntéséből akar csatlakozni

 • Így nem kell ismerősöket zaklatnom /Nem megyek senki agyára az ajánlgatásokkal :D /

 • Nem kell telefonálgatnom mindenféle ismeretlen embernek sem

 • Ki sem kell mozdulnom, mert itthonról dolgozhatok, utazás és gyermekfelügyelet költséges megoldása nélkül

 • Nem kell raktárkészletet felhalmoznom ahhoz, hogy terméket eladjak

 • A termék magáért beszél, ezt nem részletezem


Ami azonban sokáig bennem motoszkált, az az, hogy vajon hogyan fog ez nekem menni?


Tudod, mikor jöttem rá, hogy én is meg tudom csinálni? Amikor utánakutattam jó alaposan, hogyan is lehet ezt jól csinálni és mindent meg akartam tudni /én már csak ilyen utánajárós fajta vagyok :P :D / Kerestem sikeres embereket, hogy lássam, léteznek-e egyáltalán ilyenek a DXN-nél?

Több anyukát találtam, akik sikeresek ebben az üzletben. Megismertem 2 fiatal anyukát, akik rövid idő alatt gyémánt szintet értek el a munkájukkal, egyikük 2, másikuk 3 gyermek mellett! Sőt, most nézem, hogy egyikük már a gyémánt szinten is túllépett. Ezek az anyukák kényelmesen, otthonról irányítják az üzletet a számítógép mögül. Leeseett az állam: hiszen ez lehetséges!

Tény, hogy mi anyukák sokmindenre képesek vagyunk, ha akarjuk! És én is ezt akarom!


A DXN pedig maximálisan támogat bennünket. /Dobtam egy hátast, amikor megláttam a profi háttérrendszerünket!/ Amit a regisztrációval magkaptam:

 • igényes honlap – ami csak az enyém

 • webáruház -ami eladja helyettem a terméket /semmi dolgom vele, a DXN központ számláz és postáz, de a pontok és a kiskereskedelmi árrés nekem íródik jóvá /

 • webkonferenciák -ahol profiktól kérdezhetek

 • online tudástár – ahol mindent megtanulhatok

 • saját virtuális iroda – ahol mindent kézben tudok tartani és ellenőrizni

 • szakszerű tanácsadás és szponzorálás, ha bármiben elakadok

 • és még sokminden, amire nem is gondol az ember...

És mindezt INGYEN biztosítja a DXN a tagoknak!! Vásárlási kötelezettségek nélkül! Nem kötelező minden hónapban vásárolni, és nincs belépő csomag sem.


Aki csatlakozni szeretne, egy egyszeri 5000 Ft-os reg.díjat fizet, amelyben megkapja a nyomtatott anyagokat, mappát, marketing tervet, munkafüzetet, ami segíti a munkát és minden online felületre a belépési kódodat, jelszavakat és természetesen a honlapot is a webáruházzal. És irány, kész, START!!! A többi már a személyes motiváltságon múlik!


Nekem ennyi belefért, hiszen itt nem az számít, hogy mikor és mennyit dolgozok, hogy hány napot vagyok otthon a gyerekemmel, csak az számít, hogy milyen minőségű munkát végzek! És senkitől nem kell szabadnapot kérjek...


Összességében nekem otthonról, gyermek mellett dolgozni mostmár ezt jelenti:

 • Az időmet magamnak osztom be, akkor ülök gép elé, amikor a gyermekem engedi. Példálul ha szépen eljátszik, vagy éppen alszik.

 • Naponta elolvasom a beérkezett e-maileket és válaszolok rájuk

 • A csapattársaimmal bármikor beszélhetek skype-on, hiszen itthon vagyok, így nem kell telefonszámlára sem költenem

 • Saját tempómban haladhatok

 • Terveim szerint nemsokára azt is megtehetem, hogy én válogatok a munkahelyek között, vagy éppen nem is vállalok el semmilyen munkahelyet, mert nem leszek rászorulva, hogy a főnökömnek, meg egyáltalán másnak dolgozzak /ez célom is!/

 • A kisfiamnak ittvagyok, amikor csak szüksége van rám

 • Nem néz senki furcsa szemmel, ha ovikezdésnél beteg lesz és otthon kell maradnom vele

 • Akár palacsintát is süthetek neki reggelire, mert nem kell sehová sem sietnem

 • Nekem ez a szabadság

Ja és azt mondtam már, hogy elkezdtem természetgyógyászatot tanulni? Mindig is érdekelt.


ganodermaegeszsegeskaveuzletdxn


--- > Ha hasonló értékek mentén szeretnél élni, akkor olvasd el az Üzleti lehetőségeket.

--- > Ha kérdésed, van, akkor katt ide és írj nekem, nyugi nem harapok. : )Én azt gondolom, hogy te se' add fel. Látod, aki keres, az talál...Hogy mit kezd vele, az csak a hozzáállásán múlik...

 

 

 

 

dxnganodermakaveuzletbiroanettotthonimunkaonline
 

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.